Jeg sad ved spisebordet med min familie. Vi sad og spiste noget aftensmad sammen. Vi skulle snart til at gå, så vi havde lige brug for noget at spise. Vi skulle snart til lufthavnen. Vi skulle nemlig ud og rejse, og det havde jeg virkelig glædet mig virkelig meget til. Jeg har ikke været ude og rejse i meget lang tid, og jeg glædet mig bare til at tage med min familie til et andet land. Vi skulle til Brasilien. Jeg har aldrig været der før, men det skulle være et smukt land, og så skulle det også være virkelig varmt dernede. Det var det jeg glædet mig mest til. At kunne komme på stranden og bade uden vandet skulle være koldt. Vi tog så til lufthavnen og ventede på vores fly. Det tog et par timer at komme derhen. Det var kedeligt at vente i flyet men virkelig dejligt når vi endelig kom derned. Vi tog hen til vores hotel, og det var virkelig smukt. Vi havde både en pool indenfor, men også udendørs. Det var virkelig dejligt. Jeg badet meget i poolen, og på stranden. Vejret var også virkelig dejligt hernede, og det hele var bare dejligt. Vi skulle være hernede i 2 uger. Vi tog ud og spiste meget, og oplevet en masse nye ting. Det endte med at være en virkelig hyggelig rejse. Efter de 2 uger tog vi så tilbage til Danmark. Jeg ville ønske jeg kunne blive længere. Da jeg kom hjem til Danmark, måtte jeg have min mobil fikset. Jeg havde nemlig taget en masse fede billeder på den, men tabte den tæt på poolen så skærmen smadrede. Jeg tog ned til fixphone.dk. Der fik de hurtigt min skærm skiftet, og de var virkelig søde. Jeg ville helt klart anbefale dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *