Hvad skal man vælge i dag, hvis man gerne vil sende de billigste pakker? Mange tror, at den bedste løsning er at vælge sit lokale postvæsen, og bede dem om at fragte ens pakke. Hvis det er den løsning du vælger, så skal du dog være klar over, at du ofte vil blive taget ved næsten.

Det er nemlig sjældent den løsning, som er den billigste, og absolut heller ikke den løsning, som er den hurtigste. Vi har taget et kig på, hvordan du billigst og smartest kan få sendt dine pakker.

Pakkeshop fremfor dør

Hvis du vælger at sende en pakke fra en pakkeshop til en anden pakkeshop, så vil du både spare tid og penge. Prisen er nemlig lavere, når du sender fra en pakkeshop til en anden, fordi fragtselskabet kan sende mange pakker på en gang, og de skal kun hente dem et enkelt sted fra.

Typisk vil pakkerne også allerede være fremme næste dag, og derfor er det en rigtig god løsning at vælge pakkeshop som pakke transport i stedet for fra dør til dør.

Det koster nemlig rigtig mange penge, hvis du skal have afhentet en pakke ved din private hoveddør, ligesom det også vil tage længere tid at få den leveret til hoveddøren hos modtageren.

Sammenlign priser

Når du vælger at sammenligner priser på dagligvarer, hvorfor så ikke også gøre det på forsendelsen af dine pakker? Det er måske fordi, at du ikke ved, at det er muligt. Men faktisk findes der en pakketjeneste, som fungerer ligesom Pricerunner.

Den går selv ind og finder den pris, som det vil koste dig at få sendt en pakke. Samtidig så viser den også, hvor længe forsendelsen vil tage. Det er utrolig smart, da du hurtigt kan sortere i, og det skal være billigst eller hurtigst. Nogle gange er billigst også den hurtigste, men det kan du selv se, når du har tastet dine informationer ind.

Når du skal se, hvilket firma der er hurtigst, så skal du først indtaste, hvor du skal sende pakken fra og hvor pakken skal sendes til. Derefter skal du vælge størrelsen og vægten på pakken. Når det er gjort, vil søgerobotten selv sortere i priserne fra de forskellige leverandører. Du får således priser fra både DAO, DHL, GLS, Postnord og mange flere fragtselskaber.

Du vil typisk få op til 17 tilbud, hvor en almindelig pakke koster omkring 45 kr. Skal du have leveret pakken samme dag, så er det også en mulighed, men det koster alligevel en del. Det er Jetpak, der kan yde denne service, men du skal af med op mod 4.000 kroner.

Tryk ind på Pakke.dk og kig på, hvad din næste pakkeforsendelse skal koste dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *