Måske går du lige nu og overvejer at kvitte smøgerne? Tage en kold tyrker fra den ene dag til den anden og bare kaste dig ud i en tilværelse uden røg og håber det holder, men frygter om du kan holde rygestoppet?

Du har sikkert allerede gjort dit forarbejde og truffet alle nødvendige forberedelser for et succesfuldt rygestop – bevæbnet dig med diverse brochurer fra Kræftens Bekæmpelse, købt nikotinplastre og -tyggegummi og indstillet dig på at skulle kæmpe en livslang kamp mod en trang der river og flår i dig, men frygter at der alligevel vil mangle noget? Det vil der, og heldigvis har vi den rette hjælp klar til dig.

Ingen røg uden ild og ingen damp uden smag

Det er videnskabeligt bevidst at nikotin er stærkt afhængighedsskabende og at der i cigaretter findes mange skadelige stoffer. Mange forsøger hvert år at kvitte smøgerne med ovenstående midler, men må opgive da der simpelthen mangler noget når røgen ikke er der mere. 

Her er dampning et fantastisk alternativ til den traditionelle cigaret på flere måder. Med en e-cigaret vil man stadig bibeholde den velkendte følelse af at have noget i hånden og have dejlig røg omkring sig. Den indeholder dog hverken tjære, røg eller andre skadelige stoffer, og man kan dosere nikotinmængden alt efter behov og til sidst stoppe helt. Endelig kan man gøre dampoplevelsen unik ved at tilføje forskellige e-juices med mange forskellige smagsmuligheder.

Dertil er damp et langt billigere alternativ – det kræver blot en engangsinvestering i startsæt og kit, en eller enkelte e-cigaretter og lave løbende udgifter til e-juice og smagsoplevelser. Beregninger viser at hvis man ryger 20 cigaretter om dagen, vil man kunne spare over 15.000 kr. alene det første år efter rygestoppet ved at skifte til damp. Endelig vil man skåne sine omgivelser for passiv rygning og kan tilmed tilføre sin damp en masse fantastiske smagsoplevelser. Så der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at lade den dårlige rygevane gå op i røg og lade den lækre og sundere damp sænke sig over ens liv. 

At stoppe med at ryge og begynde at dampe har konsekvenser for flere af livets aspekter – man lever længere, kroppen bliver sundere, omgivelserne får det bedre og pengepungen bliver hurtig meget tykkere. 

Vi gør det Easy to stop Smoke

Hos Easy to Smoke har vi et bredt udvalg af superskønne startsæt. Her finder du billige e-cigaretter og batterier og et utal af unikke smagsoplevelser. At købe et startsæt er en meget enkel og nem måde at starte med at dampe på – du får både batteri, tank og oplader og kan så tilvælge en lækker e-væske, og man kan så begynde at dampe. For både nybegyndere og de mere øvede vil vi anbefale det fantastiske Kick Max Starter Kit, da det er et simpelt system i højeste kvalitet, der virkelig lader oplevelsen stige til nye højder.

I forlængelse af dette har vi også et stort lækker udvalg af gode e-cigaretter til billige priser der kan tjene som alternativ for starter kits. Jo mere erfaren man bliver, jo mere kan man udforske dampens vidunderlige verden. Det er vitterligt en spændende verden, så lad dampen sænke sig og gå på opdagelse i vores vidunderlige varesortiment og lad dig forføre af den skønne sødme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *