Der findes mange forskellige mærker indenfor babytøj og babyudstyr. Det kan derfor hurtigt blive svært at finde ud af, hvilke der er gode, og hvilke man skal holde sig fra. Det er som udgangspunkt op til dig selv at vurdere, hvilke mærker, der fungerer for dig og din baby. Der er dog 4 mærker, som nybagte mødre hele verden over er vilde med. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide med 4 mærker, du skal kende som nybagt mor. 

Cam Cam

Cam Cam er lige nu et af de mest populære mærker blandt nybagte mødre – og med god grund! Mærket Cam Cam er et dansk GOTS-certificeret mærke, der producerer sengetøj, bideringe, pusletasker, aktivitetsbolde og meget andet. Er du ikke til voldsomme farver, former og nuancer, er Cam Cam det helt rigtige mærke for dig. Deres smukke produkter arbejder nemlig med neutrale farver samt sarte pastelfarver. 

Haakaa

Det næste mærke, du skal kende som nybagt mor, er mærket Haakaa. I modsætning til tidligere nævnte mærke, Cam Cam, leverer Haakaa ikke et hav af forskellige produkter. Haakaa har få, men fantastiske produkter, der er elsket at nybagte mødre verden over. Haakaa specialiserer sig i brystpumper og stimulatorer. Det er ingen skam at have brug for lidt ekstra hjælp, og derfor har Haakaa udviklet og produceret flere forskellige brystpumper, der kan hjælpe dig godt på vej med amningen og mælkeproduceringen. 

Ergobaby

Ergobaby er på kort tid blevet et af de førende mærker indenfor bæreseler. Ikke nok med at bæreselerne er flotte og elegante, så er de også meget praktiske og funktionelle. Ergobaby bæreselerne er nemlig designet til at frigive maksimal komfort til både mor og baby. Der findes mange forskellige Ergobaby bæreseler, med forskellige fordele, så her er det bare med at finde den, der passer bedst til dig og din baby. Du vil garanteret ikke fortryde at have investeret i en af de smarte Ergobaby bæreseler! 

Kongens sløjd

Mærket Kongens Sløjd minder på mange måder om det tidligere nævnte mærke Cam Cam. Her finder du nemlig også en lang række økologiske produkter i smukke farver og nuancer. Hos Kongens Sløjd kan du blandt andet finde babytøj, legetøj, belysning, pusletasker og bæreseler. Der er mange forskellige muligheder! Kongens Sløjd stræber at kreere bæredygtige produkter, der kan gå i arv i mange generationer. Mærket Kongens Sløjd er til dig, der ønsker babytøj-og udstyr i god kvalitet og rolige farver. Det vil måske overraske dig, hvor stort et udvalg der er at vælge imellem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *