Ja, vi taler alle sammen hele tiden om miljøvenlige sager til hjemmet, men jeg har faktisk på fornemmelsen at mange af os går og glemmer badeværelset. Og det er faktisk et af de rigtigt vigtige rum, når vi taler miljø. Fordi der er super mange af de produkter som vi finder her på badeværelset, som er prop fyldt med skadelig kemi. DOg kan jeg hertil anbefale Deo uden aluminium, der som regel er lavet så naturligt som muligt, og uden diverse andre skadelige kemikalier. Et andet sted som jeg vil anbefale, er ved de menstruerende. Der er nemlig oftest blegemiddel i de bind og tamponer som vi går rundt med, det kan vi komme helt udenom ved at bruge en Menstruationskop i stedet. 

Og ved du hvad, det er også helt vildt ressourcebesparende. Prøv lige engang at tænk på hvor mange bind og tamponer vi bruger hver i sær i løbet af sådan et liv. Vupti, alle dem, eller mere eller mindre i hvert fald, vil vi kunne udskifte med en menstruationskop eller to. De kommer oven i købet også i naturgummi, hvilket jo altså ikke er helt tosset, når man tænker på hvor tæt på vores system vi har dem. 

Jeg skal lige skrive lidt her om hvordan en menstruationskop faktisk virkeligt er god. Og så lidt her om hvordan en deo uden alu også er det. 

Det var faktisk bare lige det for nu, jeg tænker at der er meget andet på badeværelset, som cremer, tandpasta, børster osv. men alt det vil jeg komme ind på en anden gang. Nå ved du hvad, jeg troede faktisk at jeg havde fået skrevet nok, men det havde jeg slet ikke alligevel, så her kommer lige lidt mere om menstruationskopper og deodorant uden aluminium, som jo er det emne jeg skriver om her i denne livsstilsartikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *