Er du også typen som allerede ser frem til at det bliver sol og sommer igen? Så er du ikke den eneste. Det kolde og mørke vejr kan tage pusten fra de fleste, men heldigvis giver det også anledning til at blive hjemme og hygge noget mere. Når der skal skrues ekstra op for hyggen, så er det oplagt at tænde for det levende lys, da det giver en helt speciel stemning i ethvert rum. 

 

Det kræver selvfølgelig at du har en lysestage eller flere at tænde op i. Her i artiklen vil vi komme med nogle bud på en ny lysestage, som du med fordel kan overveje at tilføje til din indretning. Lysestager kommer nemlig i et hav af forskellige farver, former og materialer – der er noget for enhver smag. Hvis nogle af budene ikke falder i din smag, så giver vi også tips til hvor du kan lede efter yderlig inspiration. Lad os starte.

 

Aion lysestage fra Muubs

Denne lysestage fra Muubs er et friskt bud på hvordan lysestagen skal se ud. Lysestagen har plads til et enkelt lys. Lysestagen er produceret i sortmalet støbejern og har i det hele taget et meget autentisk udtryk. Som du nok kan fornemme på selve formen af lysestagen, så er den meget inspireret af naturens grene. Lysestagen går til de fleste farver med dens mørke farve. Lysestagen vil passe godt ind i kreative hjem, hvor der udforskes med møbler i forskellige former, som er holdt i mørke nuancer.

https://trendyfour.dk/p/lysestage-aion-l/

 

En klassiker fra Bjørn Wiinblad

Her er en smuk lysestage fra Bjørn Wiinblads eva serie. Det smukke design har en lang historie og her har du mulighed for, at kombinere det med de hyggelige stunder, når der skal tændes levende lys. Lysestagen kan bruges både til kronelys og bloklys, så her har du flere muligheder at vælge imellem, hvis du har nogle præferencer på denne front. Hvis du godt kan lide designet af lysestagen, men gerne vil have et lidt andet udtryk rent farvemæssigt, så skal det nævnes at man også kan få lysestagen i andre farvekombinationer.

https://trendyfour.dk/p/eva-lysestage-lys-bla-h95/

 

Tilføj noget grønt til hjemmet

Det sidste bud på en lysestage er igen fra Bjørn Wiinblad. Denne gang er der tale om den populære Symphony lysestage. Lysestagen er produceret i fajance som er en form for stentøj. Det som kendetegner denne form for stentøj er den smukke glasur, som her med dens grønne farve giver et flot genskin i rummet. Lysestagen er oplagt at tilføje til hjemmet hvis du allerede bruger grøn eller nogle af farvens komplementærfarver.

https://trendyfour.dk/p/symphony-magic-lysestage-mork-gron-h18/

 

Hvis ingen af ovenstående lysestager falder i lige din smag, så fortvivl ej. Markedet for lysestager er nemlig ret stort og deres finde mange forskellige designs på markedet. Hvis du skal gå herfra med et råd, så husk at tjekke op på hvilke lys lysestagen er designet til. Nogle lysestager bruger bloklys, andre kronelys. Hvis du har en overbevisning om hvilket lys det skal bruges til, så er det vigtigt at du også vælger en lysestage som passer til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *