For de fleste danskere er julen en god tid, men desværre er der også mange, der ikke har de nødvendige midler, som julen kan koste. Det kan både være penge til den lækre julemad, men det er især penge til gaverne, som hurtigt kan løbe op for de fleste.

Heldigvis er der flere måder på, hvordan man både kan spare penge i juletiden, og hvordan man kan få lidt ekstra penge at gøre godt med, når de begynder at trænge til.

Herunder kan du læse vores bud på, hvordan du kan få en bedre økonomisk jul, som forhåbentlig kan bringe mere juleglæde.

Besparelserne

Julen behøver ikke nødvendigvis at være dyr. Hvis man er klog og tænker sig om, så er der mange besparelser at finde. Her får du et par gode råd til at spare penge i julen.

  1. Find gaverne på tilbud

Julegaverne kan være rigtig dyre, især hvis du bare køber dem, det første og bedste sted du finder. I stedet for at gøre dette, skal du i stedet kigge på nettet, eks. Pricerunner. Her sammenligner de priser på næsten alt, og du kan dermed finde de bedste priser på gaverne.

Det er hurtig flere hundrede og måske endda tusinde kr. som du kan spare på den måde.

  1. Handel stort ind

Selvom det kan lyde dyrt at købe meget mad ind på en gang, så kan du faktisk spare mange penge, hvis du køber stort ind. Kg prisen vil nemlig være mindre, og i stedet for blot at spise maden juleaften, kan du lave mad til første, anden juledag og måske endda mere.

Så når du handler ind, så køb de store portioner og frys ned.

Føler du ikke, at overstående er helt nok til at komme igennem julen, så er det også muligt at tage et kviklån. Med et kviklån vil du hurtigt have penge på din konto, og så har du fjernet de bekymringer, der end måtte være.

Få lidt ekstra penge

Overstående var et par muligheder for at spare penge, men hvad kan du gøre for at få lidt ekstra penge?

  1. Sæt ting til salg

Du har helt sikkert noget i hjemmet, som du ikke længere bruger, eller som du aldrig har fået brugt. Sæt det til salg på DBA eller andre salgssider. Du kan tjene lidt ekstra penge, og selvom det ikke gør dig rig, er det stadig ekstra penge i dit budget.

  1. Freelance arbejde

Hvis du har lidt ekstra tid i hverdagen, så er der masser af forskellige muligheder på nettet for at tjene penge. Kan du skrive, kan du blive tekstforfatter, hvor du skriver tekster for forskellige hjemmesider. Der er betaling pr. ord, og det kan hurtigt løbe op.

En anden hurtig løsning kunne være at svare på spørgeskemaer. De betaler ikke så meget, men til gengæld tager de heller ikke langtid at gennemføre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *